Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> mod de viata >> familial >> parinti >> 

Cum dezvoltare adolescent afectează adolescenti dvs. fiziologia?

 
How nu dezvoltarea adolescentului afectează fiziologia adolescentul tău?
Cum dezvoltare adolescent afecta fiziologia adolescentul tău?

In timpul adolescentei, modificările fiziologie Teen dvs. dramatic. La 10, el sau ea poate să fi fost un copil drăguț și drăgălaș, dar până la vârsta de 20, adolescentul este un adult de dimensiuni, eventual mai înalt decât tine, cu o greutate mai mult, și poate trece pentru fratele tau mai mic, mai degrabă decât copilul dumneavoastră . În timp ce vârsta exactă la care corpul adolescentului începe schimbarea depinde de mulți factori, cum ar fi ereditatea și de nutriție, vârsta medie pentru fete pentru a începe modificări fiziologice este între 10 și 12 ani, în timp ce băieții începe în medie cu varste cuprinse 11 și între 13 de ani.

Hormonii produși de glandele endocrine stimula modificări ale corpului si cauza caracteristicilor sexuale secundare, cu ovarele la fete creșterea producției lor de estrogen, și testiculele de baieti cresterea productiei de testosteron. Hormonii produși de glandele suprarenale duce la acnee, transpirație, miros corp, precum și creșterea de subsuoară și părul pubian. La fete, crește dimensiunea de sân, precum și înălțimea și lățimea de șold, procesul de menstruație începe, și parul creste pe picioare. La baieti, modificările voci (fisuri și & quot; scade & quot;)., Umeri deveni mai larg, crește înălțimea, și parul creste pe fata, sub arme, și pe picioarele

Datorită procesului de creștere rapidă, adolescenți vor necesita probabil mai mult somn, și este posibil să observați că sunt mai mult decât de obicei stîngace ca au să se obișnuiască cu un corp mai mare. În cazul în care adolescenti dvs. de a dezvolta mai devreme sau mai târziu decât colegii lor, acestea pot fi vizate. Băieții care dezvolta mai devreme sunt privit în sus la de colegii lor și se încheie cu functii de conducere. Adulți ar putea presupune că adolescentul timpurie-maturare este cognitiv matur, care nu poate fi adevărat. Fetele care dezvolta timpuriu sunt, uneori, presat în intalniri adolescenți în vârstă înainte de a fi gata punct de vedere emotional, si de multe ori sufera de anxietate, depresie sau tulburari de alimentatie.
Lansarea video TLC: Un studiu al creierului Teenage