Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> mod de viata >> meşteşuguri >> meșteșuguri de sezon >> 

Camping Activități pentru Kids

 
Camping activități pentru copii
camping activități pentru copii

camping activități pentru copii sunt o modalitate foarte bună de a obține întreaga familie implicată în următoarea camping aventura. Învățați-copii în condiții de siguranță pentru a construi incendii, construi corturi, face ustensile de gătit, și mult mai mult.

Veți obține chiar și idei despre cum să creeze un regiune înapoiată camping experiență în propria curte. Ia copiii dumneavoastră entuziasmat despre petrecerea timpului in aer liber cu activități de camping pentru copii.

În următoarele pagini, veți afla activități de camping mare, încât copiii tăi vor iubi.

Construiți un Tepee

Învățați-vă copiii pentru a construi un autentic nativ american Tepee, și să le dorm în ea pe dvs. excursie următoare. Aflați cum de a construi un cort.

Foc de constructii

Urmați aceste instrucțiuni ușor să învețe copiii modul corect de a construi un incendiu. Ia sfaturi de securitate la incendiu și ușor de urmați instrucțiunile.

Să aruncăm o grătar!

Ia întreaga familie implicată în gătit în aer liber pe următoarea camping aventura. Aflați această activitate de camping pentru copii.

Camping În

Dacă nu puteți părăsi localitatea, puteți merge în continuare de camping, atunci când ați Camping in. Citiți despre cum să creați această experiență.

Camp de gătit Gadgets

nu aveți nevoie de o mulțime de echipamente costisitoare pentru a face o masă mare în aer liber. Aflați cum să facă Gadgets Camp de gătit cu copiii tai.

Easy Corturi

Construiți un cort usor cu copiii dvs. la camping dumneavoastră, în curte, sau in camera de zi. Distreaza-te cu această activitate de camping.

Învățați copiii cum să construiască un cort, astfel încât acestea pot învăța cum a trăit americanii nativi. Aflați cum pe pagina următoare.
Cautam pentru mai multe activități de camping? Citeste:

 • Cum sa faci și repararea echipamentelor de camping
 • de vară Artizanat
 • "Meserii
 • copii" copii Activități
  construi un Tepee

  Construiți un Tepee cu copiii tai pe care le pot utiliza pe excursie următoare. Cu Tepee dumneavoastră, puteți dormi în afara sub stele și pretinde că ești un călător pe Great Plains
  Cum de a construi o TepeeWhat aveți nevoie de:.

 • Patru 1 x