Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> mod de viata >> meşteşuguri >> desen >> 

Cum să atragă Ankylosaurus în 8 Steps

 
How a atrage Ankylosaurus în 8 pași
Căutați articol cum să atragă Ankylosaurus în 8 pași cum să atragă Ankylosaurus în 8 pași

dinozaur Ankylosaurus a fost unic în orice mod - l a avut un club, la sfârșitul coada, armura care acoperă corpul său, și piroane care acoperă armura sa. Veți avea o mare de timp de învățare pentru a trage acest dinozaur uimitor.

În acest articol, vă vom arăta cum să atragă acest dinozaur Ankylosaurus. Puteți desena o cu mâna liberă în timp ce se uită la monitorul computerului, sau puteți imprima această pagină pentru a obține o privire mai atentă la fiecare pas.

Aici, vă vom arăta o ilustrație de fiecare pas și apoi da o descriere a modului de a desena. Urmați liniile roșii în fiecare ilustrație pentru a afla exact ceea ce a atrage acest pas. Liniile desenate în etapele anterioare sunt prezentate în culoare gri.

Ești gata să începeți? Peste cap de la pagina următoare, iar noi vom lucra la elaborarea corp.


1. Desenați capului și corpului

Desenați o oval mare pentru organism și o mai mică, formă rotunjită pentru cap.

Chiar acum se pare ca un ou uriaș, dar vom rezolva asta. Vom adăuga coada și picioarele pe pagina următoare.
2. Adăugați coadă și picioarelor

Adăugați o formă gros, curbat ca macaroane pentru a face coada. Egal alt triunghi rotunjit, pentru a forma club la sfârșitul cozii. Pune în mai multe forme două așa cum se arată pentru a forma picioarele spatele corpului.

Vom continua munca pe picioare de pe pagina următoare.


3. Desenarea picioarelor

Picioarele pe partea apropierea Ankylosaurus sunt fiecare formate prin tragere la un picior superior și un picior mai mic. Aceste forme trebuie să se suprapună ușor, așa cum se vede pe grila. Face formele inferioare bomba din partea de jos, pentru a forma picioarele.

dinozaur noastră începe să prindă contur. Vom adăuga piroane și ghearele de pe pagina următoare.
4. Adăugați Spikes și gheare

Egalitate patru forme lacrimi pe fiecare picior pentru a face ghearele. Adăugați mai multe lacrimi de-a lungul coada pentru piroane.

Vom adăuga unele detalii la corpul și capul de pe pagina următoare.
5. Adăugați fața și Armor

Egalitate triunghiuri lungul părții laterale a corpului pentru a începe formarea armura coajă de sus. Adăugați mai multe triunghiuri pe cap de piroane. Se împarte capul pentru a separa gura și maxilarul inferior.

Page          [1] [2]