Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> Casă >> gradina gazon >> gazon de îngrijire >> 

Care sunt cele opt componente majore de întreținere gazon?

 
What sunt cele opt componente majore de întreținere gazon?
Cautati articolul Care sunt cele opt componente majore de întreținere spații verzi? Care sunt cele opt componente majore de întreținere gazon?

Prima componentă majoră pentru menținerea unui gazon este udare. O regulă bună de degetul mare este să ne amintim că este mai bine pentru a uda gazonul puternic atunci când este nevoie de el decât la apă ușor, dar mai frecvent. În general, dimineața devreme este cel mai bun timp pentru udare.

Următorul pas esențial este de a menține gazon tuns. În acest fel, veți fi reducerea cantității de muncă sistemului radicular gazon dvs. are de a face. Dincolo de faptul că, cosit regulat face mai ușor pentru iarba să crească. În timp ce udarea și cosit trebuie să se facă în mod regulat, alte sarcini legate de întreținere trebuie să fie efectuate periodic pe tot parcursul anului. De exemplu, ar trebui să fertiliza gazonul o dată sau de două ori pe an. Procedând astfel, va crește cantitatea de nutrienți în sol gazon dumneavoastră. Un alt mod de important să păstrați gazon la sanatoasa sa este să-l aerisi periodic. Tu ar trebui să facă acest lucru o dată pe an, în toamna sau primavara. În scopul de a se asigura că suma maximă de apă și aer continuă pentru a ajunge la sol în conformitate cu gazon dvs., veți dori să apuca periodic o greblă și de-stuf.

Un alt activități de întreținere, care necesită o atenție constantă este plivitul. Cu toate acestea, acest loc de muncă este, de obicei unul ușor pentru a efectua, care necesită pe care le pur și simplu scoateți buruienile inestetice. Pentru probleme mai mari, spray un erbicid care nu este extrem de toxic asupra buruienilor. Similar cu plivitul, de combatere a dăunătorilor este un alt loc de muncă necesară încă relativ ușor de realizat. Dacă bug-uri face vreodată distruge o parte din gazon dvs., veți dori pentru a pulveriza infestarea cu anumite bacterii sau insecticide. Componenta majoră a opta întreținere gazon este lupta impotriva bolilor. Ciuperci sunt, de obicei cauza de un gazon sanatos devine bolnave. Puteți folosi fungicide pentru a distruge ciuperci mai ales persistente
Lansarea Video Gimme Shelter:. Semănat gazon nou