Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> Casă >> îmbunătățire acasă >> construcție >> 

Cum să picteze Drywall

 
How la Paint pentru gips-carton
Introducere în cum să picteze pentru gips-carton

Mi-aduc aminte cât de mândru am fost prima dată când am pictat-o ​​cameră. Nu mi-am dat seama cât de mult gips carton vopsea poate suge sus, așa că am făcut-vă că rola de a fost frumos și încărcat. Care a cauzat picături de bâlbâi aici și acolo, dar atât de ce? Aș stabilit cu atenție cârpe meniurile la etajele recent covoare din cameră pentru a le proteja. În cazul în care vopseaua a fost uscat, am admirat lucrarea mea, apoi a început să curețe. Ajungând până la a ridica fâșiile picătură, am fost consternat când au lipit de covor nou. My & quot; scadea haine & quot; au fost de fapt foi vechi de pat - foi astfel ros, scade vopsea înmuiate prin ele și pe noul meu covor. Am învățat mai multe lecții valoroase despre pictura gips-carton în acea zi, în principal, de a nu supraîncărca rola cu vopsea, și de a folosi haine meniurile profesionale.

Dacă nu ați avut plăcerea de pictură gips carton încă, probabil, va la un moment dat. Gips-carton este materialul cel mai utilizat pe scară largă pentru finisarea peretilor interiori, si se gaseste in case în multe zone ale lumii [sursa: Calfinder]. Deci, ce este, mai exact? Gips-carton - de asemenea, numit Sheetrock, gips și șipcă de rock - este creat prin amestecarea împreună ipsos gips și fibre, apoi ambalaj preparatul într-o hârtie groasă și anunțându-l setați. După ce a stabilit, produsul rezultat este un material greu, solid perfect pentru formarea pereților și tavanelor [sursa: Molloy Interiors].

Când construirea cele mai multe case, constructorii șurub foi de gips carton pe structura. După ce a terminat, umple toate articulațiile și imperfecțiunile cu un compus comun, denumit în mod obișnuit ca & quot; noroi, & quot; și bandă peste ele cu o bandă specială gips-carton de hârtie. Acest lucru întărește perete sau tavan, plus ascunde cusături și orice imperfecțiuni, cum ar fi zonele alveolate care rezultă după ce introduceți un șurub sau cui în gips-carton. După aceea, este gata de a fi vopsite.

Pictura gips-carton este relativ ușor. Cu toate acestea, pentru a obține cele mai bune rezultate, ar trebui să urmeze un proces specific care include o anumită cantitate de muncă pregatire, pe care o puteți afla mai multe despre pe pagina următoare Review Lansarea Video Gimme Shelter:. Sfaturi pentru gips-carton de finisare Acoperire Baze tale: gips-carton Prep

Treaba ta vopsea începe cu curățarea

Page          [1] [2] [3] [4]