Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> sănătate >> medicament >> sistemul de sanatate >> 

Sports Medicine Practitioner: un profil al unui practicant Specialist

 
Sports Medicina
Uita-te in articol Medicina Sport Practitioner Medicina Sportiva Practicienilor

Medicina Sportiva este unul dintre domeniile medicale noi, și o varietate de specialiști se numără acum ca medicina sportiva practicieni. Aceasta este în mare măsură un rezultat al nevoilor de formare și de reabilitare a sportivilor amatori și profesioniști, precum și creșterea extraordinară în sala de fitness și activități legate de sport în rândul publicului.

Multe sporturi practicieni medicina-au antrenat ca ortopezi, deoarece acest domeniu de specialitate este preocupat cu mecanica funcției musculare și scheletice. Ortopezi sunt chirurgi și, prin urmare, sunt calificate pentru a diagnostica si trata chirurgical multe leziuni sportive. Acestea se aplică și mulaje, atele, si multe alte ajutoare de vindecare.

Din moment ce majoritatea entorse, fracturi, și tulpinile musculare nu necesita interventie chirurgicala, multi medici nechirurgical practica, de asemenea, medicina sportiva. Exercitarea Fiziologie este o parte integrantă a programelor de formare medicale si sportive.

Sport practicieni medicina au adus contribuții mari la bunăstarea publicului larg prin prezentarea dovezi greu de beneficiile de exercitare sănătos. În consecință, informații despre subiecte cum ar fi nutriția, kinetoterapie (studiul mișcării corpului), și biomecanica (studiul sistemelor de pârghii și efectul lor asupra performanței) au devenit disponibile pentru atlet medie week-end.

De întrebări mai frecvente și răspunsuri de experți privind aptitudinea si exercitii fizice, vizitați Sharecare.com.

©.

Aceste informații sunt numai pentru scopuri informationale. NU este destinat să ofere sfaturi medicale. Nici editorii Ghidul Consumatorului (R),., Autorul nici editorul și asume responsabilitatea pentru orice consecințe posibile la orice tratament, proceduri, exercitii fizice, modificarea dietei, acțiune sau aplicarea de medicamente, care rezultă din citirea sau ca urmare a informațiilor conținute în aceste informații . Publicarea acestor informații nu constituie pentru a practica medicina, iar aceste informații nu înlocuiește sfatul medicului dumneavoastră sau alt furnizor de îngrijire a sănătății. Înainte de a întreprinde orice curs de tratament, cititorul trebuie să solicite sfatul medicului lor sau alt furnizor de îngrijire a sănătății.