Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> sănătate >> medicament >> sistemul de sanatate >> 

Pneumologie Medicina Specialist: un medicament specialist Profile

 
Pulmonary
Căutați articol pulmonara Medicina Specialist Pneumologie Medicina Specialist

specialisti in medicina pulmonare se ocupe de studiu, diagnosticul, si tratamentul boli si tulburari ale plămânilor și pasaje aferente. Aceste boli pot include: Site-ul

 • Astmul
 • Cancerul pulmonar
 • Tuberculoza
 • pneumonie (inflamatia tesutului pulmonar)
 • Bronșită (inflamarea pasajele din trahee in plamani)
 • Pleurezia (inflamație a mucoasei de plămâni și cavitatea toracică)
 • Emfizemul (în care este distrus tesutul pulmonar, provocând aer pentru a deveni prinse in plamani, adesea însoțită de probleme grave de respirație) Site-ul

  specialisti in medicina pulmonare efectua, de asemenea bronhoscopie (examinarea directă a traheei și pasajele bronsic cu un instrument flexibil, luminat, tubelike) și se specializează în gestionarea ventilatoare (utilaje de respirație artificială).

  de formare al pulmonara medicina specialistului este in medicina interna, care este urmat de doi ani de formare de specialitate in diagnosticarea si tratamentul bolilor pulmonare si tulburari.

  © Informații .Acest este singurul scop informativ. NU este destinat să ofere sfaturi medicale. Nici editorii Ghidul Consumatorului (R),., Autorul nici editorul și asume responsabilitatea pentru orice consecințe posibile la orice tratament, proceduri, exercitii fizice, modificarea dietei, acțiune sau aplicarea de medicamente, care rezultă din citirea sau ca urmare a informațiilor conținute în aceste informații . Publicarea acestor informații nu constituie pentru a practica medicina, iar aceste informații nu înlocuiește sfatul medicului dumneavoastră sau alt furnizor de îngrijire a sănătății. Înainte de a întreprinde orice curs de tratament, cititorul trebuie să solicite sfatul medicului lor sau alt furnizor de îngrijire a sănătății.