Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> sănătate >> medicament >> sistemul de sanatate >> 

Oncolog: Un profil al unui Specialist

 
Oncologist Medical
Căutați articol oncolog oncolog

tumori de studiu oncologi, în special cancer. Acest câmp medical este adesea asociat cu hematologie (studiul a sângelui). Strict vorbind, medicii oncologi se ocupe numai cu tumori solide și nu cu cancer de sânge. Astăzi, cu toate acestea, hematolog /oncologi sunt certificate pentru a face cu ambele tipuri de cancer.

Oncologie necesită expertiză într-un număr mare de discipline medicale și tehnice, de la interventii chirurgicale pentru a nutritie, imunologie pentru biochimie, si diagnosticul de simptome la tratamentul tumorilor cu radiatii nucleare.

Există subspecialties în domeniul de oncologie. Oncologul medical este în primul rând responsabil pentru punerea în aplicare a prescriere și chimioterapie, împreună cu diagnosticarea si tratarea complicațiilor unice pentru cancer si coordonarea planului de tratament totale pentru bolnavii de cancer.

oncologi chirurgicale efectua interventii chirurgicale de cancer. Oncologi pediatrie diagnosticarea și tratarea cancerului la copii. Medicii oncologi ginecologice face cu cancer care apare in sistemul de reproducere feminin. Radiation Oncology este preocupat de aplicarea de radiații în tratamentul cancerului.

După ce a absolvit Facultatea de Medicina, un oncolog medical completează un stagiu si o rezidenta in medicina interna, urmată de un program de cursuri de formare în oncologie, care include de formare în hematologie si chimioterapie.

oncologi chirurgicale sunt, de obicei chirurgi generale care au absolvit o bursa in chirurgia cancerului. Oncologi pediatrie și ginecologice sunt certificate pentru prima dată în domeniile lor respective și apoi du-te pe la burse oncologie. Un specialist in oncologie radiatiilor trebuie să completeze un stagiu de un an, fie prin rotație printre specialitati sau in medicina interna, urmata de o rezidență de trei ani în specialitatea.

©.

Aceste informații sunt numai pentru scopuri informationale. NU este destinat să ofere sfaturi medicale. Nici editorii Ghidul Consumatorului (R),., Autorul nici editorul și asume responsabilitatea pentru orice consecințe posibile la orice tratament, proceduri, exercitii fizice, modificarea dietei, acțiune sau aplicarea de medicamente, care rezultă din citirea sau ca urmare a informațiilor conținute în aceste informații . Publicarea acestor informații nu constituie pentru a practica medicina, iar aceste informații nu înlocuieș

Page          [1] [2]