Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> sănătate >> medicament >> sistemul de sanatate >> 

Obstetrician si ginecolog: un profil al unui Specialist

 
Obstetrician și ginecolog
Cautati obstetrician articol și ginecolog obstetrician si ginecolog

Ginecologie concentreze pe diagnosticul si tratamentul unei varietăți de tulburări ale sistemului reproductiv feminin. Afacere Obstetrica special cu sarcina, nastere, si conditiile aferente. Deoarece domeniile de obstetrica si ginecologie (OB /ginecolog) sunt strâns legate, medicii practica general, aceste specialități împreună.

Mulți obstetricieni sunt membri ai unui grup de practică. Cele mai multe grupuri de obstetrica asigurați-vă că fiecare medic în grupul, fie a văzut sau este familiarizat cu fiecare pacient în timpul sarcinii ei. Astfel, atunci când vine vorba de timp pentru livrare, mama va fi, în general, luate în grijă de către un medic care stie.

După terminarea școlii medicale, o OB /ginecolog completează o rezidenta de patru ani. În acest timp, rezidentul va primi, de asemenea, unele de formare in medicina interna, chirurgie generala, și grija copilului nou-născut.

OB /ginecolog de multe ori acționează ca îngrijitorul primar pentru femeile de varsta fertila. El sau ea va lucra, de asemenea, în strânsă colaborare cu alte medici specialisti dacă apar probleme specifice care nu implică în mod direct sistemul de reproducere.

©.

Aceste informații sunt numai pentru scopuri informationale. NU este destinat să ofere sfaturi medicale. Nici editorii Ghidul Consumatorului (R),., Autorul nici editorul și asume responsabilitatea pentru orice consecințe posibile la orice tratament, proceduri, exercitii fizice, modificarea dietei, acțiune sau aplicarea de medicamente, care rezultă din citirea sau ca urmare a informațiilor conținute în aceste informații . Publicarea acestor informații nu constituie pentru a practica medicina, iar aceste informații nu înlocuiește sfatul medicului dumneavoastră sau alt furnizor de îngrijire a sănătății. Înainte de a întreprinde orice curs de tratament, cititorul trebuie să solicite sfatul medicului lor sau alt furnizor de îngrijire a sănătății.