Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> sănătate >> medicament >> sistemul de sanatate >> 

Neurolog: Un profil al unui Specialist

 
Neurologist Medical
Căutați articol neurolog neurologul

Neurologi studia domeniul stiintei medicale care se ocupă de sistemul nervos - creierul, maduva spinarii, precum și rețea complexă de nervi.

Clinic de Neurologie se ocupă în mod special cu diagnosticul si tratamentul bolilor sistemului nervos. Deoarece tulburările de alte sisteme pot afecta sistemul nervos și invers, neurolog, de asemenea, trebuie să fie familiarizat cu funcționarea totală a corpului.

Training în acest domeniu include un stagiu de un an in medicina interna, urmată de o rezidență de trei ani în neurologie.

©.

Aceste informații sunt numai pentru scopuri informationale. NU este destinat să ofere sfaturi medicale. Nici editorii Ghidul Consumatorului (R),., Autorul nici editorul și asume responsabilitatea pentru orice consecințe posibile la orice tratament, proceduri, exercitii fizice, modificarea dietei, acțiune sau aplicarea de medicamente, care rezultă din citirea sau ca urmare a informațiilor conținute în aceste informații . Publicarea acestor informații nu constituie pentru a practica medicina, iar aceste informații nu înlocuiește sfatul medicului dumneavoastră sau alt furnizor de îngrijire a sănătății. Înainte de a întreprinde orice curs de tratament, cititorul trebuie să solicite sfatul medicului lor sau alt furnizor de îngrijire a sănătății.