Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> sănătate >> medicament >> sistemul de sanatate >> 

Internist: Un profil al unui Specialist

 
Internist Medical
Căutați articol interna interna

Internists face cu diagnosticul si tratamentul bolilor de adulți, cu excepția acelor condiții care necesită management de către un chirurg sau un obstetrician. Ca medicul de familie, internist este instruit să se ocupe de o gama larga de boli; De fapt, mulți oameni selectați o internist ca medicul de familie.

internist este instruit în mod special pentru a face față cu boli cronice (pe termen lung), cum ar fi diabetul zaharat si hipertensiune arteriala, si (pe termen scurt) acute boli, cum ar fi infecțiile. În plus, un internist are atât gama și adâncimea de a diagnostica boli care s-ar putea scapa de detectare de către un specialist în cazul în care se află în afara câmpului său special.

După ce a absolvit facultatea de medicină, un internist completeaza un an de stagiu, urmată de doi ani de rezidentiat in medicina interna. Medicina interna este, de asemenea, baza pentru multe alte specialitati, cum ar fi cardiologie, endocrinologie, gastroenterologie, hematologie, nefrologie și. Acesta este motivul pentru aceste ramuri sunt adesea menționată ca subspecialties, și medicii ce le fac ca subspecialists.

Pentru a deveni un subspecialist, un internist trebuie să completeze cel puțin doi ani de formare profesională suplimentară, care se face referire la ca o bursa, in subspecialitate său ales înainte de a deveni eligibil pentru bord subspecialitate certificare.

©.

Aceste informații sunt numai pentru scopuri informationale. NU este destinat să ofere sfaturi medicale. Nici editorii Ghidul Consumatorului (R),., Autorul nici editorul și asume responsabilitatea pentru orice consecințe posibile la orice tratament, proceduri, exercitii fizice, modificarea dietei, acțiune sau aplicarea de medicamente, care rezultă din citirea sau ca urmare a informațiilor conținute în aceste informații . Publicarea acestor informații nu constituie pentru a practica medicina, iar aceste informații nu înlocuiește sfatul medicului dumneavoastră sau alt furnizor de îngrijire a sănătății. Înainte de a întreprinde orice curs de tratament, cititorul trebuie să solicite sfatul medicului lor sau alt furnizor de îngrijire a sănătății.