Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> sănătate >> medicament >> sistemul de sanatate >> 

Endocrinolog: Un profil al unui Specialist

 
Endocrinologist Medical
Căutați articol endocrinolog endocrinolog

endocrinologi specializati in diagnosticarea si tratamentul bolilor sistemului endocrin, inclusiv diabetul zaharat, sindromul Cushing, si anomalii de creștere
<. p> Când ne gândim la & quot; mesaje & quot; fiind trimis pe tot corpul, de obicei, ne gândim la sistemul nervos. Dar există un alt sistem de comunicare în organism, numit sistemul endocrin.

Sistemul endocrin este format din glandele sale anexe, inclusiv glanda pituitara, glandele suprarenale, glanda tiroidă, glandele paratiroide, The celule insulare în pancreas, ovare (la femei), și testiculele (la bărbați). Aceste glande secreta hormoni care călătoresc ca mesageri tot corpul pentru a direcționa și de a integra un număr mare de functii ale corpului.

endocrinologi trebuie să completeze un stagiu si o rezidenta in medicina interna, urmată de doi ani de formare in endocrinologie.

©.

Aceste informații sunt numai pentru scopuri informationale. NU este destinat să ofere sfaturi medicale. Nici editorii Ghidul Consumatorului (R),., Autorul nici editorul și asume responsabilitatea pentru orice consecințe posibile la orice tratament, proceduri, exercitii fizice, modificarea dietei, acțiune sau aplicarea de medicamente, care rezultă din citirea sau ca urmare a informațiilor conținute în aceste informații . Publicarea acestor informații nu constituie pentru a practica medicina, iar aceste informații nu înlocuiește sfatul medicului dumneavoastră sau alt furnizor de îngrijire a sănătății. Înainte de a întreprinde orice curs de tratament, cititorul trebuie să solicite sfatul medicului lor sau alt furnizor de îngrijire a sănătății.