Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> sănătate >> medicament >> sistemul de sanatate >> 

De ce există o astfel de deficit de asistente medicale din domeniul medical?

 
Why există o astfel de deficit de asistente medicale in domeniul medical?
Căutați articol de ce există o astfel de deficit de asistente medicale in domeniul medical? De ce există o astfel de deficit de asistente medicale in domeniul medical?

De la sfârșitul anilor 1990, a fost în mare măsură un fapt acceptat că Statele Unite se ocupă cu o lipsa asistenta medicala, severitatea, care a variat de-a lungul anilor [Sursa: Ostrow]. Industria, de exemplu, a primit o infuzie de lucrători în timpul recesiunii, și acolo a fost motiv de optimism de la început de 2012, când cercetare a indicat faptul ca mai multe asistente medicale nou-formați au fost intrarea în Forța de muncă [surse: Courchane; Ostrow]. Dar chiar și atunci când au apărut semne pline de speranță, preocuparea mai mare - dacă există și va continua să fie suficient de asistente medicale - a persistat

În general, atunci când un domeniu de cariera special cunoaște o lipsă de lucrători, la următoarele întrebări. sunt rugați:?

 1. Sunt lucrătorii profesiei plătit destul
 2. Este moralul scăzut în această forță de muncă
 3. Are publicul
  <știu că e un deficit? br>

  În timp ce toate aceste întrebări sunt valide, ele nu sunt în centrul problemei în domeniul asistenta medicala. Plata asistente medicale reflectă importanța locurilor de muncă pe care le fac, și există un interes amplu în care alăptează, datorită eforturilor de recrutare de profil înalt care a început la începutul anilor 2000 [sursa: Courchane]. Nu există o lipsă de interes în domeniu. De fapt, există mai mulți oameni care se aplică programe de asistenta medicala decât de școli se pot ocupa [sursa: Strong]. În plus, asistenta medicala este o provocare și de multe ori stresant, dar este de asemenea plină de satisfacții.

  Provocările principale in asistenta medicala au mai mult de a face cu o populație îmbătrânită, un deficit de facultate la scolile de asistenti medicali si aflux așteptat de oameni cu sănătate asigurare in SUA, care nu au putut anterior solicite asistență medicală [sursa: AACN]..

  Faceți clic înainte de a afla cum populația noastră se schimbă
  factori din spatele lipsa

  Cauzele lipsa asistenta medicala poate fi în mare măsură împărțite în probleme de machiaj populației, provocări educaționale și schimbări în sistemul de îngrijire a sănătății

  Boom-ul din Boomers:. Ca varsta de oameni au nevoie de mai mult de ingrijire medicala, si o parte foart

  Page          [1] [2]