Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> sănătate >> Condiții boli >> diabet >> 

Cum să controlul diabetului zaharat cu exercitarea: Guidelines

 
How la controlul diabetului zaharat cu exercitarea
Căutați articol Cum sa controlul diabetului zaharat cu exercitarea Introducere Exercitarea si diabet


Cele trei pietre de temelie în tratamentul diabetului sunt alimente, medicamente, și de activitate. Dintre acestea trei, activitatea este adesea o prima alegere pentru persoana care are diabet. Mutarea spre o viață mai activi fizic este, în general ieftin, convenabil, și ușor și, de obicei produce recompense mari în ceea ce privește controlul glicemiei și un sentiment general de bunăstare.

Ori de câte ori folosiți în mod activ un muschi, vă arde atât acizi grași și glucoză. În timpul și după perioade de activitate, nivelul de glucoză care se încadrează este detectată de către celulele beta din pancreas voastre, și ei se pot relaxa producția lor de insulină.

Acest lucru dă celulele beta o pauză de la productia de insulina excesiv. In plus, nivelurile mai mici de insulină semnala ficatul pentru a goli rezervele de glucoza (glicogen) in sange pentru a furniza mușchilor cu energie mare nevoie.

Ca activitate fizică continuă, ficatul convertește aminoacizi, acid lactic, și grăsimi în glucoză pentru a furniza muschilor. În cazul în care activitatea va continua destul de mult, chiar si celulele de grasime ale organismului intra in joc. Ei compensa pentru a redus nivelurile de acizi grași în sânge prin conversia trigliceridelor lor stocate in acizi grasi.

Când toate aceste etape sunt luate în considerare, este ușor pentru a vedea de ce folosind muschii este tratamentul ideal pentru diabet zaharat. Acesta scade glicemia, scade nivelul acizilor grași în sânge, și reduce volumul de muncă al pancreasului dumneavoastră. Și, dacă nu sunteți pe un medicament care poate provoca hipoglicemie, activitatea fizica nu va provoca nivelul de glucoza din sange sa scada sub normal modul alte tratamente diabet zaharat pot.

În acest articol, veți afla cum exercițiu pot fi încorporate într-un plan de luptă pentru gestionarea diabetului. În primul rând, deși, trebuie să ia în considerare unele dintre riscurile, care sunt prezentate în secțiunea următoare.
Evaluarea Exercitarea Riscuri

A deveni mai activi fizic nu este complet fără riscuri pentru persoanele cu diabet zaharat. Pe de altă parte, rămânând sedentar este nici afacere, fie; nu face nimic pentru a ajuta la controlul glucozei, managementul de greutate, sau în general bunăstarea voastră. Pentru a o

Page          [1] [2] [3] [4] [5] [6]