Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> sănătate >> Condiții boli >> alergii >> alergii alimentare >> alte alergii alimentare >> 

Care sunt unele simptome de alergie de ciocolată?

 
What sunt unele simptome de alergie ciocolata?
Cautati articolul Care sunt unele simptome de alergie ciocolată? Care sunt unele simptome de alergie ciocolata

Alergiile alimentare apar atunci cand sistemul imunitar identifică proteinele din un anumit produs alimentar ca fiind nocive pentru organism, ulterior reacția pentru a încerca să & quot;? Lupta impotriva & quot; & quot; & quot; dăunătoare proteine ​​(care sunt, de fapt inofensive). O alergie ciocolata este mai puțin frecvente, deși este posibil. Nu ample de cercetare a fost facut pe persoanele cu alergii de ciocolata. Deseori, atunci când oamenii au o reacție adversă a manca ciocolata, ei (și chiar medicii lor) presupune că este o alergie de ciocolată atunci când ar putea fi altceva.

O comună ciocolata simptom alergie este durerea de cap sau migrene. Alte simptome posibile includ mâncărime sau umflarea gurii, limbii sau a buzelor; reacții cutanate, cum ar fi eczeme, urticarie, tumefacție și roșeață la nivelul extremităților sau feței; simptome gastro-intestinale, cum ar fi dureri abdominale, greață, vărsături și diaree; simptome respiratorii, cum ar fi nas înfundat sau curgerea nasului, tuse, strănut, respirație șuierătoare și dificultăți de respirație; și simptome cardiovasculare, cum ar fi scăderea tensiunii arteriale, ameteli si lesin.

Dacă observați oricare dintre aceste simptome după ce mănâncă ciocolată ar putea sa nu indica neaparat o alergie de ciocolată. Este mult mai probabil, fie un alt alergii alimentare sau o intoleranță de ciocolată. Cele mai frecvente alergeni alimentari, care constituie 90 la suta din alergii alimentare, includ lapte, ouă, alune, nuci copac și grâu. Este posibil ca ciocolata ați mâncat ar putea conține una sau mai multe din aceste ingrediente, chiar în cantități foarte mici (cum ar fi un baton de ciocolată-nut gratuit, care a fost prelucrată în aceeași masini care a fost folosit pentru a face batoane de ciocolată care conțin nuci). Ați putea fi, de fapt, alergic la una dintre celelalte componente și care ar putea fi ceea ce reacționează la.

Simptomele de intoleranță alimentară sunt similare cu simptomele unei alergii, dar intoleranta este legat de o deficienta in sistemul gastro-intestinal și nu are nimic de-a face cu sistemul imunitar. Singura modalitate de a confirma o alergie de ciocolata este de a merge la un alergolog si sa testat. Cel mai bun test este o provocare dublu-orb, controlat cu placebo alimente. Odată ce alergol

Page          [1] [2]