Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> divertisment >> sport >> alte sporturi >> 

Cum Bowling Pinsetters Work

 
How Bowling Pinsetters lucru
Cautati articolul Cum Bowling Pinsetters lucru Introducere în modul în Bowling Pinsetters lucru

În primele zile ale bowling, respotting pini a fost un loc de muncă solicitante fizic. Nu au fost de fapt oameni din spatele benzilor resetarea pinii și trimiterea înapoi bilele.

Astăzi există dispozitive robotice uimitoare care fac tot setarea PIN. Pinsetter automat, primul patentat de Gottfried Schmidt, a fost introdus de către mașină și de turnatorie companie americană (AMF) în 1946. Această primă pinsetter a fost un monstru, cu o greutate de aproape 2 tone (1,8 tone metrice) și permanente 9 picioare (2,7 m) inaltime .

Pinsetters moderne sunt, dar o fracțiune de mărime de predecesorii lor și mult mai inteligent. În acest articol, veți vedea cum Pinsetters bowling sunt capabili de a ridica ace în picioare, clar banda de orice pini bătut-peste și precis reseta pinii după fiecare minge.
Bowling Bazele

Multe versiuni diferite de joc există în întreaga lume, dar cel mai popular este bowling tenpin. Vă rola o minge de bowling pe o banda șmecher să bat în jos de 10 pini, care sunt într-un aranjament triunghiular cu care se confruntă tine. Pe fiecare parte a benzii sunt jgheaburi, care va prinde mingea în cazul în care virează prea departe de ambele părți ale benzii.

Un set de 10 de pini este cunoscut ca un raft. Un joc este format din 10 cadre. De locuri de muncă de pinsetter este de a crea fiecare raft, la începutul fiecărui cadru, și clar ace departe bătut-over, astfel încât acestea să nu intra in modul. Cele mai multe facilități moderne de bowling au piste de bowling computerizate care afișează scorul automat pe tot parcursul jocului, și electronice și senzorii din pinsetter ajuta, de asemenea urmări scorul.

Acum sa afla mai multe despre masina care stabilește pinii după fiecare rola.
Ca Pins Fall ...

pinsetter sta liniștit la sfârșitul benzii de bowling, de așteptare pentru melon să se rostogolească o minge spre pinii. Un pinsetter Brunswick GSX, care este cel ne vom uita la acest articol în, este unul dintre cele mai noi Pinsetters din industria de bowling. Pinsetter Brunswick este format din patru părți principale: Site-ul

  • Sweep
  • Pin lift
  • distribuitor Pin
  • masă Pin Site-ul < p> În total, există peste 4.000 de piese individuale care merg în resetarea pinii după roll!

    O pinsetter automată funcționează cu un total d

    Page          [1] [2] [3] [4] [5]