Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> divertisment >> sport >> golf >> 

De ce mingi de golf au adancituri?

 
Why face mingi de golf au adancituri?
Căutați articol ce mingi de golf au adancituri? De ce mingi de golf au adancituri?

Motivul pentru mingi de golf au adancituri este o poveste de selecție naturală. Inițial, mingi de golf au fost buna; dar jucatori de golf observat că bile mai vechi care au fost batut cu nicks, umflături și felii din capacul părea să zbura mai departe. Jucatorii de golf, fiind jucători de golf, gravita in mod natural spre ceva care le dă un avantaj pe terenul de golf, mingi, atât de vechi beat-up a devenit o problema standard.

La un moment dat, o aerodinamica trebuie să fi uitat la această problemă și a dat seama că poreclele și reducerile au fost în calitate de & quot; turbulatori & quot; - Induc turbulențe în stratul de aer de lângă mingea (The quot &, stratul limită & quot;). În unele situații, un strat limită turbulent reduce trageți

Dacă doriți să obțineți mai adânc în aerodinamica, există două tipuri de flux în jurul unui obiect:. Laminar și turbulent. Flux laminar are mai mica, dar este, de asemenea, predispus la un fenomen numit & quot;. Separare & quot; După separarea unui strat laminar limită apare, trageți crește dramatic din cauza vârtejuri care se formeaza in decalajul. Curgere turbulentă are mai trageți inițial, dar, de asemenea, o mai bună aderență, și, prin urmare, este mai putin predispus la separare. Prin urmare, în cazul în care forma unui obiect este de așa natură încât se produce o separare ușor, este mai bine să turbulate stratul limită (la costul ușoară a crescut trageți), în scopul de a spori aderenta si de a reduce vârtejuri (ceea ce înseamnă o reducere semnificativă a trageți). Adancituri pe mingi de golf turbulate stratul limită.

adancituri pe o minge de golf sunt pur și simplu un mod formal, simetric de a crea aceeași turbulențele în stratul limită, care poreclele și bucăți facem.
Aici sunt unele interesante Link-uri:?

  • Cum cluburi de golf de lucru
  • Cum pot iarba de pe verdeață, la un teren de golf fi atât de perfect
  • Dimples conduce trage din golf
  • Scientific American: Trageți pe un Golf Ball
  • O istorie a mingea de golf Site-ul