Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> divertisment >> filme >> premii ale industriei de film >> 

Cum publiciști Work

 
How publiciști de lucru
Cautati articolul Cum publiciști de lucru Cum publiciști lucru

E greu să fii celebru. În epoca de ciclul de știri de 24 de ore, nu e nici un capăt la foamea publicului pentru cele mai recente, mai nebun știri, mai ales daca este vorba de o celebritate. Tineri actori de la Hollywood sunt tractata de pachete de rătăcire paparazzi, și paginile revistelor de scandal sunt dedicate celebritati dur prost, spunând lucruri stupide și de a fi prins cu altele decât soțul lor de oameni.

Muzicieni Galerie de imagini
< p> Acesta este motivul pentru actori, politicieni, muzicieni, autori și alte figuri publice cunoscute angaja publicisti. Publiciști sunt profesioniști de relații publice care se specializeaza in reprezentarea persoanelor fizice, mai degrabă decât companii și organizații mari. De locuri de muncă de publicistului este de a gestiona imaginea clientului în ochii publicului. Ei fac acest lucru prin obtinerea de presa bun pentru clientul lor în reviste, ziare, emisiuni TV si site-uri web.

Un publicist bun știe toate editori, jurnaliști și reporteri de televiziune care lucrează bate clientul ei. Ea știe cum să pas o poveste care scrie propriul titlu. Și ea știe cum să se rotească o posibilă criză de publicitate într-o oportunitate de aur. La urma urmei, & quot; tot publicitate este de publicitate bun & quot;.

Ce fac publiciști? Cum vă reuși ca un publicist? Și, cum te rupe în afaceri? Citește mai departe pentru a afla
flackuri

​​publiciști sunt uneori numite flackuri, un termen care provine cu celebrul publicistul Gene Flack, care au făcut un nume pentru el ca un promotor film deosebit de energic în 1930 [Sursa:. New York ori]. Descrierea
Iov de publicist

Principala responsabilitate a unui publicist este de a obtine o acoperire de presă pozitivă pentru clientul său. Pentru a face acest lucru, publicistul trebuie să creeze și să mențină relații bune cu jurnaliștii prin trimiterea, Informativ, idei originale, le poveste în timp util care implică clientul într-un fel.

Există mai multe moduri diferite de a pitch idei poveste jurnaliștilor . Comunicate de presă sunt o modalitate ușoară de a trimite același teren poveste de mai multi membri ai mass-media. Comunicatul de presă standard scris ca o poveste de știri, complet cu un titlu-atenție prinderea, un paragraf de plumb care cârlige în cititor și citează din surse. În vârsta de fax și e-mail, comunicate de presă su

Page          [1] [2] [3] [4] [5]