Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> divertisment >> timp liber >> de curte jocuri distractive >> 

Ce un substitut mai sigur pentru darts gazon?

 
What este un substitut mai sigur pentru darts gazon?
Cautati articolul Ce este un substitut mai sigur pentru darts gazon? Ce este un substitut mai sigur pentru darts gazon?

Ah, zilele bucolice de vacante de vara. Scuipa Aspersorul vă răcori în curte în timp ce ai citit la umbra unui copac, care ureche-piercing striga auzi atunci când cineva este străpuns cu sfârșitul de afaceri de un proiectil de zbor în timpul unui meci amical de darts gazon.
< p> Dacă nu sunteți familiarizați (sau s-au născut după 1988, când au fost interzise pentru prima dată în Statele Unite ale Americii) darts gazon sunt destul de mult, deoarece acestea suna: seturi de darts, care sunt concepute pentru a fi aruncat la o țintă, în acest caz, un inel mare sau cerc, situată în iarbă. Cu cât te apropii de țintă, cu atât mai mare scorul. Desigur, obtinerea in cercul este chiar mai bine. Este aceeași idee ca și alte câteva jocuri, vom discuta, cum ar fi potcoave și bocce. Sau darts, pentru care contează.

Dacă azvârlire rachete cu vârf de metal în jurul valorii de curte sună periculos pentru tine, atunci esti destul de mult spot-on acolo. Țineți minte că acestea sunt darts periculoase nu regulat vechi; darts gazon au fost aproape un picior lung, cu un vârf ponderată [sursa: CPSC]. Suntem un pic flip-aici, dar 1988 interdicția de consum de produse Comisiei pentru Siguranța pe ele nu a fost o glumă: Trei copii au murit ca urmare a unei leziuni Dart gazon. Între 1978 și 1986, camerele de urgenta a raportat 6.100 de vizite din cauza darts gazon [Sursa: Baker]. (Asta e aproximativ aceeasi cantitate de oameni care vor la camera de garda in fiecare an in SUA pentru boli legate de caldura, cum ar fi deshidratare sau accident vascular cerebral de căldură [sursa: CDC].) Cu alte cuvinte, ei au un record destul de semnificativ de a fi nesigur

Dar, înainte de ambalaj încruntat la proiectile dumneavoastră de oțel pentru a viziona în liniște iarba crește, știu acest lucru:. Nu sunt singurul care încă mai vrea să joace darts gazon. Și există o mulțime de jucării și jocuri în aer liber companii încearcă să vă Woo drumul lor cu activități care ar putea să nu fi mare pentru gazon, dar nu sunt de gând să plece de sânge pe el, fie.
Din mână în gât la voia întâmplării ușoară de ER Vizitati

Doar pentru că o activitate în aer liber a dus la moartea, mutilarea și vărsare de sânge general, nu înseamnă că trebuie să te demisioneze la un joc Checker de interior pe dur

Page          [1] [2]