Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> cultură >> istorie >> figuri istorice >> 

Introducere în Cum regelui Arthur Worked

 
How regelui Arthur lucrat
Căutați articol Cum Regele Arthur lucrat Introducere în Cum regelui Arthur lucrat

Numele Regelui Arthur evocă o imagine foarte specific, datorită prezenței sale în povești durabilă, romane, piese de teatru, filme și cântece. În acestea, Arthur este un erou legendar si lider vizionar, care a preluat controlul a Marii Britanii intr-o perioada tulbure. Regele fictiv reunește diferite regi britanici regionale împotriva dușmanilor comuni și luptă pe nenumărate invadatori. De asemenea, el merge pe o căutare pentru Sfântul Graal, un Isus potir folosit la Cina cea de Taină care este spus să conțină secretul nemuririi. Povestea spune că, atunci când Marea Britanie este cea mai mare nevoie de serviciile sale, Arthur se va întoarce.

Există anumite consistente în fiecare legendă arthuriene, dar există, de asemenea mai multe variante și complexitatea. De exemplu, în unele povești, Arthur trage sabia, Excalibur, de la o piatra. În altele, sabia a fost dat să-l de o femeie misterioasă care trăiește într-un lac. Omul a spus să fie au condus la căderea eventuala lui Arthur, Mordred, a fost presupune fiul său de soră vitregă Morgase. Dar alte povestiri descriu Mordred ca nepotul lui Arthur. Ce versiune sau versiuni dreptate

Răspunsul scurt este că depinde de definiția ta de & quot;? Chiar & quot., Deși Regele Arthur a fost clasat pe locul 51 într-un sondaj de opinie de BBC 100 Greatest Britons 2002, istorici și oameni de știință continuă să dezbată dacă a existat deloc [Sursa: BBC News]. În secțiunea următoare, vom arunca o privire mai atentă la legenda arthuriene de bază și variantele sale.
Bazele regelui Arthur

Înainte de a intra în baza istorică pentru regelui Arthur, să trecem în revistă elementele de bază de povestea lui. Arthur urcă la tron ​​după ce Marea Britanie a fost invadat și împăratului ei depus. O profeție a declarat că singurul om care putea relua de drept tron ​​trebuia să fie capabil de a trage o sabie dintr-o piatră veche. Într-o zi, un străin tânăr a mers până la piatra și a tras sabia din ea efort. Țăranii aplaudat pentru că au avut în cele din urmă un rege din nou.

În unele povești, sabia care Arthur trage de la piatra este Excalibur. În altele, el este dat Excalibur, după ce a rupe prima sabie. Această sabie vine de la o femeie cunoscut sub numele de Doamna Lacului, un misterios, nymphlike persoană veșnic asociată cu insula magică a Avalon.

Arthur iese pe lac în

Page          [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]