Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> auto >> Sisteme de piese auto >> remorcare >> remorcare RV >> 

Cum funcționează RV remorcare Siguranța Works

 
How RV remorcare Siguranța
Cautati articolul Cum RV remorcare de siguranță Lucrări Introducere în modul în care RV remorcare Works Siguranța

În luna septembrie a anului 2007, în parcarea unui restaurant lângă Philadelphia, un șofer vehicul de agrement (RV), cu o remorcă în remorca cumva a alunecat din viteză și se rostogoli într-o stradă din apropiere. Un Volkswagen Jetta, care călătoresc pe drum de la aproximativ 35 mph (56 km pe oră), a traversat calea RV și a fost lovit. Mașina a fost avariată extensiv iar șoferul a fost dus la spital, dar nu rănit grav.

RV a lansat din parcarea de la o viteză de doar aproximativ 5 mph (8 km pe oră), atunci când a lovit Jetta mai repede în mișcare. Poliția a acuzat greutatea mare de combinația RV-remorcă pentru prejudiciul. E un pariu destul de bun pe care nimeni nu implicat în acest accident simtit foarte bine despre el după aceea. Orice accident de masina este potential grave, dar accidentelor care implică o RV și un vehicul remorcat sunt deosebit de grave din cauza dimensiunii și greutatea dispozitivului.

Dacă dețineți un vehicul de agrement, nu va fi momente când doriți să ia-o pe drum, cu o remorcă sau al doilea vehicul de tractare în - probabil o masina pe care o puteți conduce o dată ce ați ajuns la parc RV sau o barca care vă puteți petrece timpul pe dată RV este în siguranță ascuns. Dacă aveți un al cincilea RV roată, care este conceput pentru a fi atașat la un vehicul de remorcare, ați putea fi remorcare RV se la destinație. Oricum, există o mulțime de lucruri pe care trebuie să fie luate în considerare în cazul în care ai de gând să aibă o călătorie în condiții de siguranță în timp ce utilizați un RV pentru remorcare sau în timp ce utilizați un alt vehicul pentru tractarea unei RV.

de tractiune o RV în condiții de siguranță, sau remorcați un alt vehicul în spatele unui RV, necesită cunoștințe - probabil, la fel de mult ca de cunoștințe de conducere un camion comercial mare nu. Și totuși, cele mai multe jurisdicții nu impune ca un driver RV au aceeași pregătire ca un, over-the-road sofer profesionist de camion face. Deci, cum poate un driver RV pentru prima dată știu cum să se ocupe de o platformă de mărimea unui tur cu autobuzul imens - mai ales cel care remorcați un alt vehicul? Ei bine, ca un conducător auto, va trebui să dobândească cunoștințele și aptitudinile necesare le. Acest articol vă va oferi câteva informații de bază despre standardele de siguranță de remor

Page          [1] [2] [3] [4] [5]