Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> animale >> animale salbatice >> mamifere >> 

Coati

 
Coati
Coati

Coati, sau Coatimundi, un mamifer mic legat de raton. Există două specii. Una este originar din America Centrală și de Sud și părți din Arizona si Texas, iar celălalt trăiește Brazilia.

Coati se distinge prin masca sa facială, bot lung, ascuțit, și coada inele, care se desfășoară in erectie. Acesta cântărește între 10 și 15 de lire sterline (4,5 la 6,8 kg) și este de 3 până la 4 picioare (90 la 120 cm) lungime, inclusiv un 20- la 25-inch (50- 64 cm) coadă. Coati este roșu-brun de mai sus și galben-maroniu de mai jos. Ea are un acut simț al mirosului și folosește nasul probelike să sape insecte si serpi. De asemenea, hrănește cu șoareci, veverițe sol, și ouă de păsări. Ea are gheare lungi, curbate utilizate pentru alpinism și de luptă. Coatis trăiesc în triburi de la 5 la 20 animale din mai multe familii, în frunte cu un femeie matură. Ei trăiesc în peșteri mici în pereți de stâncă sau în cuiburi de viță de vie și frunze pe ramuri de copac. Femelele dau naștere la două până la șase tineri aproximativ 77 de zile de la împerechere. Maraie coatis, șuierat, și scoarță de copac atunci când alarmat. Ele pot fi domesticite și de a face bine animale de casa.
Ce este nasul unui Coati bun pentru?

Coati este o ruda raton, cu un nas foarte lung. Nasul este bun pentru căutarea prin frunze, crevase, și găuri pentru a găsi produsele alimentare sale preferate. Acestea includ insecte, fructe, melci, soareci, șopârle, și ouăle de pasăre.

A Coati are, de asemenea, o coada, la fel cum fac timp alte rude raton. Dar coada un Coati este mai mare decât capul și corpul împreună! Un Coati petrece o mare parte din timp cu coada a avut loc drept în sus de mare. Acest lucru ajută la o Coati păstra echilibrul, mai ales atunci când alpinism și atunci când sărind de la creangă în creangă.
Nu coatis place compania?

coatis Femeie ca firma. Ei trăiesc de multe ori în grupuri mari, sau benzi, care au 20 la 40 de membri.

Grupul de zi are multe avantaje. Mama coatis grijă de ajutor pentru celuilalt tânăr. De asemenea, grupul cauta mâncare împreună. Cu atât de multe coatis, ei se pot răspândi în întreaga zonă de mare și o mai mult alimente. Și cu atât de multe perechi de ochi, de asemenea, ele pot identifica dușmani înainte ca acestea să atace. Coatis Adult feminin de multe ori se unesc pentru a speria pe vrăjmașii lor.

Un bărbat stă Coati cu o bandă de doar timpul sezonului de împerechere. După aceea, femelele goan

Page          [1] [2]