Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> animale >> animale salbatice >> insecte arahnide >> 

Fructe Fly

 
Fruit Fly
fructe Fly

fructe Fly, denumirea comună de diferite tipuri de muste mici, care se hranesc cu fructe și legume descompunere materie. Unele specii, cum ar fi fructele mexican și Marea Mediterană zboara-au o importanță economică deoarece ouale, prevăzute în pomicultură, trapa în larve (viermi) care daune mere, cireșe, pepeni, fructe de padure, citrice și.
Fructe zboara sunt insecte mici care se hranesc cu fructe și materie vegetală.

comună zbura de fructe, de asemenea, numit zbura oțet și tescovină zbura, este o muscă mică, de culoare roșie cu ochi, cu un corp de culoare gălbuie marcat cu negru. Acesta este adesea vazut plutind deasupra neacoperite conserve de fructe sau de gunoi în timpul vreme calda. Acest fruct zbura este folosit pe scară largă în studiul geneticii, deoarece este usor de rasa, se maturizeaza rapid, și, în stare larvară, are cromozomi suficient de mari pentru fi văzut cu un microscop obișnuit.

Mexican zbura de fructe este Ludens Anastrepha; capitata mediteranean, Ceratitis. Ambele fac parte din Diptera ordine, familie Tephritidae. Zbura de fructe comune este Drosophila melanogaster a comanda Diptera, familia Drosophilidae.