Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> animale >> animale salbatice >> peşte >> 

Snapper

 
Snapper
Snapper

Snapper, o familie mare de pește care locuiesc în apele tropicale. Cele mai multe dintre aproape 250 de specii de pești sunt Snapper importante alimente; câteva specii sunt otravitoare. Speciile lutianide sunt, de obicei două până la trei picioare în lungime și sunt adesea viu colorate. Ei au corpuri adânci, capete aplatizate, și gura mare, cu mulți dinți. Ele sunt de ruinare, hrănindu-se cu alți pești, crabi, calmar, și creveți.
Speciile lutianide locuiesc apele tropicale.

snapper roșu și gri, sau mangrove, snapper sunt doua dintre cele mai cunoscute specii din America Waters. Ambele sunt considerate a fi mananca bine. Snapper roșu, care este-Rose de culoare roșie, este, de obicei de două până la trei picioare (60-90 cm) lungime si cantareste 10 la 35 de lire sterline (4.5-16 kg). Acesta locuiește apă adâncă și se găsește la Long Island în Brazilia; este cel mai abundent în Golful Mexic. Snapper gri, care este de culoare verde închis de mai sus și de mai jos gri, este de aproximativ 1 1/2 picioare (45 cm) lungime și, de obicei, cântărește aproximativ 5 lire sterline (2,25 kg). Este foarte frecvente de-a lungul malul Bahamas și Florida de Sud, și în Marea Caraibelor.

O altă specie colorate ale Snapper, The galbenă, se găsește în abundență în jurul Florida Keys. Ea are o coadă galbenă și aripioare; partea superioară a corpului său este albăstruie cu pete galbene, iar de-a lungul fiecare dintre laturile sale este o dungă galbenă larg. Galbenă este, de asemenea, o mâncare bună și joc de pește. IT medii de aproximativ două picioare (60 cm) în lungime și cântărește o la șase lire sterline (0.45-2.7 kg).

albastru-line (sau Oceanul Indian) snapper este un pește tropical. Se populează apele adânci ale Oceanului Indian. Acesta este galben cu dungi albastre de lumină de-a lungul laturi de la gura la coada. IT medii două-trei picioare (60-90 cm) în lungime și cântărește 10 și 17 de lire sterline (4.5-7.7 kg).

Speciile lutianide alcătuiesc familia Lutjanidae. Snapper rosu este Lutjanus blackfordi (sau L. campechanus); snapper gri, L. griseus; snapper galbenă, chrysurus Ocyurus; snapper albastru-line, L. kasmira.