Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> aventură >> activitati in aer liber >> sporturi acvatice >> 

Cum personale ambarcațiuni Work

 
How personale ambarcațiuni de lucru
Cautati articolul Cum Personal Vas de lucru Introducere în modul în care motovehiculele nautice lucru

Când producător snowmobile Bombardier Inc. a introdus SEA-DOO® în 1968, ideea unui cu motor ambarcațiunilor de consum condus fără elice vizibil a fost revoluționar. Ideea de pasageri în picioare pe o ambarcațiune loc de a sta într-un coca convențional a fost, de asemenea, destul de acolo. De fapt, designul dovedit a fi prea originală. Produs nou Bombardier nu a avut succes, iar compania se întrerupte în 1970.

Câțiva ani mai târziu, Kawasaki Motors a prezentat ambarcațiuni JET-SKI®, care a devenit atât de popular că mulți oameni se referă acum la toate ambarcațiunile personale ca & quot; & quot jet ski.; La mijlocul anilor 1980, alti producatori au dezvoltat propriile modele, și Bombardier re-a introdus design scutere acvatice.

De atunci, cererea pentru ambarcațiunile personal a crescut foarte mult. Au fost 1480000 motovehiculele nautice înregistrate la US Coast Guard în 2004. Aproximativ 28700000 de oameni călare motovehicule nautice în apele SUA în același an [Sursa: USDA].

În acest articol, vom explora modul în care aceste ambarcațiuni funcționează, și vom examina siguranta, probleme de mediu și juridice legate de utilizarea lor


Lansarea MythBusters video:. Mersul pe apă Uncut Cum personale ambarcațiuni Mutați

A motovehicule nautice se mișcă prin apă în același tip de drum o racheta se deplasează prin atmosfera. Dar, în loc de a folosi gaz de înaltă presiune pentru a genera împingere, ambarcațiunea foloseste o unitate cu jet pentru a crea un flux puternic de apă. În unitatea de jet, un rotor propulseaza o cantitate mare de apa de sub nava printr-o duză de direcție la partea din spate a navei.

Rotorul este un dispozitiv rotor de genul asta se află în interiorul unui coridor cilindrică în organism al ambarcațiunii. Motorul ambarcațiunii rotește rotorul prin intermediul unui arbore de antrenare. Lame curbe Rotorul spin rapid, forțând apă până prin trecere și prin intermediul duza.
Rotor Yamaha FX ridicat de ieșire și de direcție, Pret, Foto amabilitatea Yamaha Motor Corporation, SUA

Acest mută nava, deoarece a principiului descris în a treia lege a lui Isaac Newton de mișcare. Potrivit treia lege a lui Newton, pentru fiecare acțiune, există o reacție egală și opusă. În acest caz, acțiunea este expulzarea apei prin duza. Reacția este mi

Page          [1] [2] [3] [4] [5]