Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> aventură >> activitati in aer liber >> vânătoare >> 

Introducere Taxidermy

 
What sunt argumentele pro și contra de taxidermie?
De Vivien Bullen
Cautati articolul Care sunt argumentele pro și contra de taxidermie? Un taxidermist lucrat la acest vulpe a face să pară exact cum a făcut atunci când a fost în viață.
Mike Kemp /Rubberball Productions /Getty Images
Care sunt argumentele pro și contra de taxidermie?

După obținerea up bine înainte de ivirea zorilor și înfruntând temperaturi de îngheț pentru ore, veți vedea în cele din urmă un dolar demn, ta pentru a lua. Iei o lovitură clară, și este imediat clar că ai avut dreptate la țintă. Acum, doar Superb departe, este corpul tau 10 puncte de frumusete. Este de departe cel mai bun trofeu dvs. încă, și nu există nici o cale de ai trece la posibilitatea de a redecoreze Mantel. Dar cum te duci despre a face acest lucru? Se pare că e timpul pentru a apela taxidermist local

Munca unui taxidermist presupune crearea unui replicare a unui animal tridimensional realiste în scopuri de afișare și de conservare [sursa: taxidermie].. Această practică complex include tamplarie, lemn, solar, turnare și de turnare. Este atât o stiinta si o forma de arta: Toate de organe și țesuturi ale animalelor trebuie să fie vopsite, trase sau sculptate cu materiale artificiale. Taxidermist poate păstra blană, pene, coarne de cerb și scări pentru a fi utilizate în figuri, dar nimic altceva nu pot sta. Ochii sunt de obicei realizate din sticlă, pleoapele sunt turnate din lut, nasul și gura sunt realizate mai realiste, cu ceară, iar cadrul manechin este construit cu spuma poliuretanica.

taxidermists sunt artiști talentați, care pot, de asemenea, re-crea capturi joc cu eliberare -și de fotografii clare. Deci, nu fi surprins dacă peștele gigantic montat în casa prietenului tău este, de fapt realizat in intregime din materiale sintetice sau artificiale [Sursa: taxidermie].

Deci, de ce se face că unii oameni de acord cu această practică în timp ce alții, așteptați luni pentru trofeele lor să fie finalizată? Aruncati o privire la restul acestui articol pentru a afla.
O carieră în taxidermie și greacă Patrimoniul

Pierdute sesiune de informare privind taxidermie la ultima corect cariera? Nici o problemă, există o mulțime de oportunități de a învăța despre procesul. Fie că sunteți gata să sară în dreapta și merg la școală taxidermie sau pe care doriți să obțineți picioarele ude de participarea la un atelier sau convenție, există mai multe opțiuni pentru a sati

Page          [1] [2] [3]