Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> aventură >> activitati in aer liber >> camping drumetii >> 

Cum se utilizează GPS

 
How de a folosi GPS
de Amy Hunter
Căutați articol Cum se utilizează Parcul Național GPS Image Gallery National Park Galerie de Imagini Un bărbat și o femeie se consulte GPS pentru a găsi drumul lor prin pădure. Vezi mai multe poze cu parcuri naționale.
Thomas Northcut /Getty Images
Cum se utilizează GPS

Ai putea să inima să fie ghidul tău. Dar când te drumetii prin pustie necunoscut, un receptor GPS este, probabil, un avans mai bun. Acest dispozitiv magic mic oferă de utilizare al acestuia, cu patru lucruri principale: Locul de amplasare, distanta si informatii direcționale, de urmărire și crearea de traseu. Cu aceste informații, excursioniști și călători afla unde sunt și, mai important, cum să ajungă acolo unde doresc să meargă. Informațiile furnizate de sistemul GPS este actualizată în mod constant, ceea ce vă ajută să vă pentru a rămâne pe pistă

Între 24 și 32 de sateliți orbita Pamantului, iar aceste sateliți oferă răspunsul la întrebarea dureri receptorul GPS, a & quot;. În cazul în care sunt eu & quot; Sateliții calcula acest lucru printr-un proces numit trilateration. Receivere bloca semnale cu mai mulți sateliți diferite în orbita Pământului, și se bazează pe timpul necesar pentru a ajunge la aceste semnale diferite sateliți, se face un calcul despre locația receptorului de pe Pamant. Pe scurt, te uiti in jos la receptor și a vedea exact unde vă aflați pe o hartă digitală.

Acesta nu a fost mult timp în urmă că tehnologia GPS a fost folosit doar de către militari. Dar, în ultimii ani, care sa schimbat dramatic. Receptoare sunt acum foarte accesibile. Pentru mai puțin decât costul de un cort de calitate și nu mai mult decât o pereche de cărți drumeții robust, entuziaști în aer liber pot găsi un GPS funcțional care plutește, este rezistent la apă și este suficient de rezistent pentru a rezista rigorilor unui traseu dur.
< p> Deși GPS receptoare sunt accesibile, mulți consumatori încă întreb dacă au abilitatea de a utiliza unul. Atunci când consideră că GPS trebuie să trimită un semnal de sateliți care înconjoară Pământul, așteptați pentru a primi un semnal înapoi, și apoi converti semnalul nu numai locația dumneavoastră, dar viteza cu care călătoriți și cât timp vă va duce la ajunge la o anumită destinație, gadget poate părea destul de fantastic și de intimidare. Dar adevărul este, receptorul nu cea mai mare parte a lucrării în sine. Dacă se poate naviga cu ajutorul hartilor și busola, citind un GP

Page          [1] [2] [3] [4] [5]