Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> aventură >> activitati in aer liber >> pescuit >>

Introducere Cum pentru Țineți o Walleye

How de a organiza o walleye
Căutați articol Cum de a organiza un om walleye cu walleye, Nord Ontario Lacul
Cum de a organiza o walleye

peste hard partea lui. Ai momeli cârlig și a aruncat linia. Y &timid, ou've fe-timid, lt trage și au depănare încredere într-o frumoasă de 22-inch, cu trei-și-o jumătate de lire walleye. Acest captură fin merită o imagine, dar este punerea destul de lupta, și că falca plină de dinți este mai mică de primitor. Dacă ai ști cel mai bun mod de a organiza o walleye. Ține-te bine și citește mai departe pentru a afla mai multe.

Cel mai sigur mod de a organiza o walleye este de a înțelege de pește din spatele capului. Spre deosebire de multi pesti mici, walleye au un maxilar puternic si dinti ascutiti. Prin plasarea palma peste partea din spate a capului și care se extinde degete și degetul mare în jos în jurul părți, nu numai obține o prindere fermă, dar și proteja mâinile de muscatura walleye de. Acest prindere vă oferă un cadru minte de bază pentru organizarea de pește, dar există și alți factori care pot influența modul în care se ocupe de captura dvs.

&timid,. Dacă doriți pentru a elibera walleye după ce a prins, ar trebui să fie mai ales atenți atunci când aceasta manipulare. Ținând pește de ochii sau branhii sale ar putea provoca daune pune in pericol viata. Face cele mai bune dvs. pentru a menține walleye în apă cât mai mult posibil. În cazul în care peștele nu pierde constiinta, pentru a primi o prindere constantă și apoi mișcă încet peștele înainte și înapoi sub apă. Aceasta permite apei să se deplaseze prin branhii și acționează într-un mod similar cu CPR pe o ființă umană. Prin utilizarea tehnicilor corespunzătoare să se ocupe de walleye, va crește siguranța pentru tine și pește. [Sursa: Plimbare cu barca de agrement & Fundația pescuit, Landing]