Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> aventură >> activitati in aer liber >> pescuit >>

Introducere în Trout pescuit atrage și Baits

How Trout pescuit atrage și momeli de lucru
de Rosalind Jackson
Căutați articol Cum Trout pescuit atrage și momeli de lucru o undiță păstrăv curcubeu și selecție de muște utilizate pentru flyfishing. Mpumalanga, Africa de Sud
Max vâslaș /Gallo Imagini /Getty Images
Introducere în Cum Trout pescuit atrage și momeli de lucru

La nunta ta, tata-in-lege vă tras deoparte și ți-a cerut să aranja o excursie de pescuit păstrăv pentru voi doi. Problema este că ultima dată când te-ai dus de pescuit, ai fost unsprezece ani și încercarea de a prinde mormoloci în pârâul din apropiere. Inutil să spun, ai de gând să trebuie să învețe o mulțime de informații la tambur într-o captură impresionantă. Tipul de momeală sau momeală utilizați va fi un factor important în determinarea cât de multe muscaturi te. Nu vă faceți griji - de la sfârșitul acestui articol, veți suna mai puțin ca un novice și mai mult ca un pescar adevarat. Veți avea posibilitatea de a utiliza limbajul, care merge impreuna cu năluci și momeală vie.

Deci nici măcar nu știu diferența dintre o momeală și momeală vie? O nada este o imitație artificială de prada unui pește, de multe ori din cârlige de metal sau plastic. Momeală vie este prada naturală de pește de pe lângă un cârlig la capătul liniei de pescuit. Momeli vii comune includ viermi, insecte, pești mici și icre.

Înainte de a alege tipul de nada și /sau momeală vie care are sens pentru călătoria dvs., aveți nevoie pentru a începe cu o tijă de pescuit și filare reel. În timp ce sunteți la magazin de articole sportive, asigurați-vă că pentru a întreba despre stat reguli, reglementari si pentru a evita capturarea de licențe amenzi în loc de pește.

În funcție de cazul în care ești pescuit, atrage și momeală dvs. va prinde diferite tipuri de păstrăv, inclusiv păstrăvul curcubeu, păstrăvul fântânel, păstrăvul brun și păstrăv de lac.

Citiți pentru a descoperi mai multe despre modul de lucru pentru a atrage atrage păstrăv.
Acesta este unul Stout Trout și Trout trateaza

cea mai mare captură păstrăv înregistrată a fost un lac păstrăv 102 de lire prins în lacul Athabasca, Saskatchewan în 1961. [Sursa: Draper]

Dacă nu sunteți de pescuit într-o zonă de captură și de eliberare, puteți alege să transforma păstrăv într-un tratament. Cele mai des consumate tipuri de păstrăv fântânel și sunt păstrăvul păstrăvul curcubeu, păstrăvul de lac deși și păstrăv maro sunt, de asemenea, apetisante.

Page [1] [2] [3] [4]