Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> aventură >> activitati in aer liber >> pescuit >>

Introducere în Salmon Fishing Techniques

Top tehnici de pescuit de somon 6
de Rosalind Jackson
Cautati articolul Top 6 Somon tehnici de pescuit Persoana lifitng captură afară din apă.
Larus Karl Ingasson /Poze nordice /Getty Images
Top 6 Tehnici de pescuit de somon

Nu uitați, atunci când erau tineri, și bunicul utilizate pentru a lua tu de pescuit? Tipul tau preferat de pescuit a fost pescuit de somon pentru că ai crezut că a fost somon peștele cel mai bun gust. În plus, indiferent de somon nu am mancat imediat ar merge spre colectarea mare deja stocate în congelator.

Acum, că a fost o câteva decenii de când ai plecat ultimul de pescuit de somon, și ați început propria familie , doriți să creați-vă propriile traditii de pescuit.

În primul rând, aveți nevoie să fie conștienți de cele mai eficiente metode de pescuit de somon. În funcție de cât de mulți oameni ai pescuit cu, un fel de somon te cu scopul de a prinde, și cât de multe somon aveți de gând pentru a prinde, veți dori să alegeți o tehnică diferită. Rețineți că reglementările în fiecare domeniu va stabili dacă veți fi permis să ia acasă de captură, astfel încât asigurați-vă că știți dacă sunteți de pescuit într-o zonă de captură și de eliberare.

Dacă vrei sa prinzi somon multiple, cel mai bun pariu ar fi să utilizați un consiliu downrigger sau masini de prelucrat pe o barca. Aceste două metode de a vă oferi posibilitatea de a avea mai multe linii de pescuit în apă simultan. Zbura de pescuit, pe de altă parte, s-ar putea fi mai bine pentru o excursie de pescuit pentru două. Trolling și pescuit float sunt frumos pentru un weekend de relaxare pe un lac. Și pescuitul cu saci de ou va permite o oportunitate de toate-naturale să se bucure de entuziasmul de a sezonului de depunere a icrelor de somon.

Citiți mai departe pentru a afla despre una dintre cele mai eficiente modalități de a pescui somon.
Carta Starter

Dacă sunteți interesat în explorarea un downrigger, ați putea dori să înceapă cu rezervarea o excursie pe o barca charter. O barca charter este un mod frumos de a învăța varietatea tehnicilor downrigger cu pescari profesioniști la partea ta. Abilitățile ridica pe barca charter va ajuta să obțineți un cap începe pe a deveni un maestru al downrigger.
Somon pescuit cu o Downrigger

Folosind un downrigger este una dintre cele mai eficiente modalități de a pește pentru somon dintr-o barca. Un downrigger vă permite să pescuiască la adâncimi crescut, vă permi

Page [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]