Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> aventură >> activitati in aer liber >> pescuit >>

Introducere în sebastă Locations

Top Locații 4 sebastă
de Simon Shadow
Răsfoiți articolul Top 4 locații sebastă Munții dinți de fierăstrău reflectă în Little Red Fish Lake, Sunrise
Steve Bly /Digital Vision /Getty Images
Introducere Top 4 Locații Sebastă

Dacă sunteți dor pentru un pește mare, cu o lupta mare, tu ar trebui să analizeze de pescuit pentru sebastă. Vă întrebați unde să le găsească? Este într-adevăr o chestiune de imaginind ceea ce zone oferi cele mai bune de pescuit de sebastă în fiecare sezon. Dacă sunteți dispus să călătorească de-a lungul coastei atlantice și Golful Mexic, puteți experimenta aventuri sebastă mari de-a lungul întregului an.

Sebastă sunt cunoscute ca rosu șobolan, rosu taur și tambur roșu. Sebastă au o pată mare neagră pe baza cozile lor, și culorile lor variaza de la negru la cupru la argint. Sebastă creste pana la 11 inch în primul an, și de a ajunge până la 24 de inci cu al treilea an de, atunci când sunt considerate mature.

Până când ajung aproximativ șapte ani, tinerii Reds se gasesc in mlastini de coastă în care eclozează. Apoi, se deplasează în larg și capul doar înapoi în mlaștini și iazuri în timpul lunilor de iarnă. Sebastă trăiesc în apă sărată, dar poate trăi în apă dulce. Puteți prinde sebastă folosind momeli naturale, cum ar fi de creveți, chefal, și albastru crab, precum și de momeli artificiale, cum ar fi linguri de mică adâncime, prize, viermi și jiguri. [Sursa: Florida Sportivi]

În acest articol, vom luați prin fiecare sezon al anului pentru a vă anunța exact unde a merge la pescuit pentru sebastă. Ia-ți echipamentul și să începem.


merge adânc în primăvară

In primavara, peste tot în Golf și regiunile atlantice, sebastă pleacă habitatelor lor de iarnă și se deplasează înapoi în ape mai adânci . Tu chiar nu poate merge prost, indiferent de care zona pe care o alegeți să pescuiască, atâta timp cât nu stați în toamna și iarna habitatelor. Fie că sunteți pescuitul de pe mal sau dintr-o barca, va trebui să se mute mai departe la a prinde tauri foame.
Primăvară Sebastă Locatii

În timpul primăverii, cap sebastă sus Atlanticului, popularea intrări sus și în jos coasta de est. Nu este greu de a găsi școli uriașe face drumul lor în ape mai adânci. Deși sebastă se gasesc aproape peste tot de-a lungul coastei de Est, există câteva locuri care sunt notate pentru capturile de discuri și populații mari. De exemplu, Hatteras Island, punctul False, Ocracoke Island și Cap

Page [1] [2] [3] [4] [5]