Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> aventură >> activitati in aer liber >> pescuit >>

Introducere în crappie de pescuit Tips

Top 4 crappie de pescuit Sfaturi
de Sarah Siddons
Răsfoiți articol Top 4 Crappie de pescuit Sfaturi Fisherman deține Crappie pește greutate de peste 1,5 de lire sterline pe Crooked Lake in Quetico Provincial Park.
IStockphoto.com/George Peters
Introducere în Crappie Momeală pentru pescuit

Orice pescar va fi de acord - nu este nimic ca emoția o captură. În momentul în care vezi linia strânge, inima ta începe să cursa. Cu toate acestea, agresivitatea niște pește, cum ar fi bas sau crap, trimite adesea rookies acasă cu mâna goală și frustrat.

de pescuit Crappie este una dintre cele mai populare și productive tipuri de pescuit. Spre deosebire de bas evoluat destul de timid și crap, pescari de toate nivelurile de calificare se pot bucura de pescuit crappie. Este adesea descris ca o alternativă mai ușor mai low-cheie pentru alte tipuri de pescuit care necesită mai mult de calificare - și răbdare

Crappies se gasesc in mii de lacuri și râuri din țară. Ei fac parte din familia sunfish și sunt rude apropiate de pește bas. Originar din estul Statelor Unite și Canada, au făcut drumul lor în aproape fiecare iaz și flux în SUA Abundența de pește crappie a le face mai ușor de prins decât mai iluzorii, locuitorii de mare adâncime.

În medie, un crappie matur va măsura 10 inci (25 cm) de la nas la coada și se cântărește între o jumătate de lire și o lira (0.23 -.45 kg). Acest pește delicata a câștigat porecla de " papermouth " din cauza ATENȚIE pescar trebuie să ia atunci când a lobat peștele. Smulge prea tare și cârligul va rupe chiar prin gura lui crappie. Dimensiunilor sale mici păstrează peștele de la punerea la mai mult de o luptă.

Un alt avantaj al pescuitului crappie este abilitatea de a le pescuiască pe tot parcursul anului. Deși unele anotimpuri sunt favorabile (primavara si toamna), crappies sunt întotdeauna disponibile. In timp ce oamenii cred că, de obicei, de pescuit ca un sport de vreme calda, nu uitați despre pescuitul la copcă în timpul iernii!

Atunci când pescuiesc crappie, o linie de lumină va funcționa mult mai bine decât una grea, voluminoase. Echipament fantezie nu este necesar ca orice pol va face. Momeala și atrage utilizați pentru a atrage de pește sunt cele mai importante piese de echipament vă va aduce cu tine.

În primul rând, deși, trebuie să găsiți pește. Citește mai departe pentru a afla cum.
Păsări de o pană

Peste crappie tind să rămânem împ

Page [1] [2] [3] [4] [5] [6]