Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> aventură >> activitati in aer liber >> pescuit >>

Introducere în Bluegill pescuit Tips

Top 4 Bluegill pescuit Sfaturi
de Chris Marlowe
Cautati articolul Top 4 Bluegill pescuit Sfaturi om care deține Bluegill mare.
IStockphoto.com/George Peters
Introducere în Top 4 Bluegill pescuit Sfaturi

Unii dintre noi au amintiri din copilărie implică bunicul, un pol de trestie de zahăr și un Bobber voios, roșu-și-alb. Indiferent dacă sunt sau nu împărtășim această amintire, tot s-ar putea dori să învețe câteva sfaturi despre prinderea Bluegill. În acest articol, veți învăța unde să găsească cele mai bune capturi, cele mai bune momeli si lures, cum pentru a acoperi pește pentru Bluegill, și chiar cum să le curățați.

Un motiv mulți dintre noi a început de pescuit pentru Bluegill ca copii este că vor mușca pe aproape nimic si se gasesc in abundenta in multe regiuni. Asta înseamnă că plentitude nu există limite privind dimensiunea capturii sau de zi cu zi în unele state. Bluegills - de asemenea, cunoscut sub numele de sunfish, platica, biban sau bunica plumb - sunt legate de largemouth bass. Deci, dacă știți un loc bun pentru bas, este probabil veți găsi bluegills acolo, de asemenea.

De obicei, Bluegill au inchis spatele verde de măsline cu laturi mai ușoare. Fiecare parte are între cinci și nouă bare verticale negre. Uneori, obrajii și opercles (Gill acoperă) sunt vii albastru, prin urmare, Bluegill nume. Factorii care afectează culoare Bluegill includ varsta de pește, sexul și culoarea apei se află într-bluegills nu obține mult mai mare decât 8 inch (20,3 cm) sau se cântărește mai mult de 6 uncii (170 grame) [sursa:. Indiana Departamentul de Natural Resurse].

În cazul în care, în cazul în care oh, a căzut micul meu Bluegill? Citiți pentru a descoperi habitatele lor probabile.
Bluegills și Bass

Dacă Bluegill li se permite să devină prea numeroase, creșterea lentă experiență de pește și nu te foarte mare. Unele state, cum ar fi Missouri, utilizarea largemouth bass, un prădător, pentru a controla populația Bluegill. Bas nu va atinge dimensiunea sau greutatea lor maximă, dar Bluegill va înflori. Missouri gestionează unele lacuri cu un ochi la Bluegill și unele cu mai mult grija pentru bass [sursa: Missouri Departamentul de Conservare].
Sfat 4: În cazul în care pentru a găsi Bluegill

Inițial originar Marilor Lacuri, sisteme de drenaj de Est coasta Mississippi si, bluegills au fost introduse in intreaga natiune. Peștele este stocat atât pentru furaje și sport.

Bluegill prefe

Page [1] [2] [3] [4] [5]