Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> aventură >> activitati in aer liber >> pescuit >>

Introducere în Muskie Trolling

tode.
O gură de aer proaspăt

Stim ca muskies prefera zonele de mică adâncime vegetatie, dar nu am abordat cu adevărat de ce. Se pare, muskies nevoie de un pic mai mult oxigen atunci vecinii lor acvatice. Condiții de viață în rândul acestor plante, în cazul în care are loc fotosinteza și produce oxigen, le dă impuls suplimentar în care implora [sursa: Curwensville].
Trolling cu un Downrigger

Muskies sunt creaturi complicate mici, așa că de pescuit pentru a le implică o mulțime de precizie. Downriggers ajuta la furnizarea de această necesitate

A downrigger este un dispozitiv utilizat pe barci, care permite o troller să pescuiască o momeală, la o adâncime constantă, specifică [sursa: Idaho Pește și Joc].. Și din moment ce știm importanța adâncime de pescuit Muskie, acesta este un instrument destul de valoros. Utilizarea unui downrigger va oferi linii mai profunde cu un control precis

Pentru a utiliza un downrigger, veți dori să urmați acești pași de bază:.

 1. Din sortiment ta, alege un nada care nu va arunca cu capul prea adânc sau trageți prea tare. Acest lucru vă permite să fie conștienți de cât de adânc funcționare nada, aveți de economisire de la prea multe comunicate false.
 2. După cum te duci, să monitorizeze pentru bancurile de pești momeală suspendat cu o hârtie milimetrică, video sau cu cristale lichide.
 3. După permițându din 10 ft (3 metri) de linii, atașați-l la eliberarea ta și a stabilit ajustarea tensiune, astfel că este suficient de strâns pentru a împiedica excursii de trage liniei.
 4. Coborâți gazdelor astfel încât să nivelurile de off și piese chiar deasupra momeala. Este o regula importanta de degetul mare să ne amintim că muskies sunt mult mai probabil să înoate pentru o momeală decât să înoate în jos.
 5. Atunci când primiți un grevă, viteza barca ta crescut ușor. Aceasta ajută la prevenirea orice moale, în conformitate dvs. care ar putea permite Muskie să se elibereze de cârlig [sursa: Sternberg]. Site-ul

  Dacă doriți să arate ca un pescar cu experiență Muskie, citiți mai departe pentru a descoperi modul în care trolling Muskie cu o fabrică de bord Planificatorul.
  Tiger Muskie

  Am deja citit despre relația dintre Muskie și vărul său, stiuca. Tiger Muskie este hibridul de atât de pește. Se pare un pic mai mult ca un Muskie - cel mai probabil motivul pentru care deține numele -, dar are caracteristicile atât de pește. Nu te aștepta să vadă prea mult

  Page [1] [2] [3] [4] [5]