Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> aventură >> activitati in aer liber >> pescuit >>

Introducere în Muskie Trolling

În acest caz, lentă și constantă câștigă captura mare. În timp ce Muskie trolling, ține barca în mișcare într-un ritm lent. Nu este nevoie de a părăsi trei până la cinci-mile-pe-oră (cinci la opt kilometri-pe-oră) gama. Pe râuri, nu aveți nevoie pentru a pune mult efort în viteză, deoarece puteți croazieră de-a lungul cu curentul, dar asigurați-vă că barca este în continuă mișcare [sursa: Devine].

Dacă ați găsit întâmpinați mic noroc în timp ce trolling afară, încercați să joc cu viteza un pic. Crește viteza de două, sau poate chiar de trei ori ritmul original. O altă tehnică este de a juca cu nada. Trageți-l mai aproape de barca și apoi lăsați-l să scadă din nou. Mișcarea și schimbarea poate contribui la atragerea Muskie.

viteza și profunzimea au tendința de a merge mână în mână atunci când trolling Muskie, astfel încât se arunca cu capul înainte la pagina următoare pentru a înțelege mai bine a doua jumătate a acestei relații.
Barbat sau Femeie?

Dacă credeți că e greu de spus dacă acest copil chel purta tricoul ursuleț de pluș este un băiat sau o fată, încercați pentru a distinge sexul unui pește. Din fericire, cu Muskie, există o referință utilă. Dacă te uiți la partea inferioară de pește, în apropiere de coada, ambele sexe va avea o gaura care vă va ajuta să le spun în afară. Masculii vor lua forma unei gaura cheii, în timp ce forma feminin Muskie este mai mult ca cea a unui cifră opt [sursa: OutdoorsFIRST].
Muskie trolling adâncimi

Acum, că ați înțeles elementele de bază ale vitezei , trebuie să știți că adâncimea este la fel de important. Și de multe ori, poate fi necesar să se adapteze viteza de a lovi o anumită adâncime, sau păstrați momeală la o scufundare de mică adâncime pentru a menține viteza sus.

Ca regulă, nu va trebui să meargă prea adânc pentru Muskie. O mulțime are de a face cu cat de adanc momeala pot ocupa merge. Conducerea momeli manivelă și prize minnow poate scufunda la fel de adânci ca 30 de picioare (9,1 metri), poate un pic mai mult dacă adăugați duce la linia de [sursa: Sternberg]. Cele mai profunde puteți troll depinde de cât de departe în apă momeala poate merge înainte de a se destrama sau lacrimi de cârlig. În cele din urmă ai de gând să aibă de a vedea ce e de lucru cel mai bine în acea zi deosebită în acel loc anume.

Deci, ai de gând să utilizați o placă planificator sau un downrigger? Nu sunt sigur? Citește mai departe pentru a vedea cum functioneaza aceste două me

Page [1] [2] [3] [4] [5]