Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> aventură >> activitati in aer liber >> pescuit >>

Introducere în Muskie Trolling

mânca nimic. El e cel care termină resturile si acordă nici o atenție datele de expirare. Ai putea spune că e Muskie de prietenii tai. Muskies nu sunt pretentios. Vor mânca aproape orice, asa ca nu este neapărat despre ispititoare de pește la fel de mult ca este vorba despre a pune momeala în locul potrivit folosind metodele corecte. Și, din păcate, nu există nici o modalitate de a ști exact ce metodă va funcționa în orice zi, astfel încât răbdarea este cheia.

Va trebui să-și petreacă timpul de testare momeli la diferite adâncimi pentru a vedea cum vor rula, deoarece nu exista-size-fits-toate răspunsurile [Sursa: Reel de pescuit]. În ceea ce privește atrage merge, verde și galben par a fi cel mai bun pariu pentru apa, indiferent de marimea corpului, vremea sau claritatea. Doar asigurați-vă că pentru a le menține în termen de 20 sau 30 de picioare (șase până la nouă metri) de pe barca. Aveți posibilitatea să le arunca mai departe, dar nu depășesc 50 de picioare (15 metri) [sursa: Devine]. Acest lucru este valabil mai ales cu momeli de casă, care nu pot lua viața grea a pescuit în adâncime.

momeli biela-manivela sunt mari pentru trolling, și momeli drepte s-ar putea ajuta să găsiți succes în timpul sezonului devreme sau mai târziu, sau la dreapta după o furtună.

În ceea ce privește dimensiunea barca, se pare cel mai mic la bărci de dimensiuni medii ar fi adecvată. Doar asigurați-vă că barca ta nu va agita apa prea mult și sperie peștii. Atâta timp cât v-ați însușit trageți buna esențial, e mai mult despre viteza și profunzimea în timp ce de croazieră în apele deschise. Review, un adversar demn

Este un lucru bun că veți obține pentru a petrece o mulțime de timp de odihnă în timp ce pescuit, pentru că ai de gând să nevoie de puterea ta atunci când vine vorba de timp pentru a tambur în captură. Muskies au fost prinse in ambele New York și Wisconsin cântărirea doar timid de 70 de lire sterline (32 kg)! Dacă aveți mari speranțe pentru călătoria dvs., ați putea dori pentru a lovi sală de gimnastică primul [Sursa: Teren Big Fish].
Muskie Trolling Viteze

Pescuit se presupune a fi un sport pentru relaxare, scapa si uitând despre lumea în timp ce vă bucurați de mare in aer liber. În timp ce Muskie trolling devine un pic agitat în timpul-tambur în, ai putea spune majoritatea timpului unui pescar se potrivește această descriere calm

Cu toții știm morala broasca țestoasă și iepurele:. Lentă și constantă câștigă rasă.

Page [1] [2] [3] [4] [5]