Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> aventură >> activitati in aer liber >> pescuit >>

Ce sunt Greenhorns pe o crab vessel

What sunt "Greenhorns" pe un vas de crab - și de ce sunt ele numite, care

Se caută: Membrii echipajului de periculoase crabbing mare adâncime?. Locație: mijlocul unei inghetat &timid; ocean. Descriere: Suferiți hărțuire fără milă de către colegii membri ai echipajului; de lucru 15 &timid; ore sau mai mult pe zi, șapte zile pe săptămână; riști viața; plătit doar jumătate din ceea ce toată lumea se plătește la barca.

Vă interesează?

Credeti sau nu, în fiecare an, oamenii se luptă din răsputeri să aterizeze această poziție. Ce? Pentru că la fel de brutal ca lucrarea este, plata poate fi frumos. Membri ai echipajului de pe un vas de pescuit crabi poate câștiga până la 15.000 $ într-o lună [sursa: Locuri de munca Alaska de pescuit]. Din păcate, ca și în orice carieră, înainte de a vă câștiga de dolari de top, va trebui să înceapă de la partea de jos. Crabbers entry-level sunt numite "Greenhorns" și veți găsi cel puțin o la fiecare barcă crab

&timid,. Pentru a înțelege ce este un novice este, haideți să aruncăm o privire la sensul cuvântului. Inițial, un ref novice &timid, a săvârșit o eroare de un animal w &timid, i-lea verde (sau tineri) coarne. La mijlocul anilor 1600, un novice menționat un soldat nou publicării. Apoi, în anii 1830, cuvântul a ajuns pentru a descrie o persoană foarte neexperimentat sau un novice într-o anumită [sursa: Safire] comerț. Această ultimă definiție descrie pe bună dreptate Greenhorn pescuit crab.

Pe o barca crab, un novice este un newbie care poate sau nu poate avea experiență de pescuit anterior. Un novice ar putea fi complet nou pentru industria de pescuit, sau el sau ea ar putea fi mai multe sezoane in - încă de învățare corzi pe o anumită barcă. Pescuit crab comercial este de lucru pedepsi și periculoase, precum și multe Greenhorns iesi după prima călătorie. Pentru a afla mai multe despre activitatea, citit ce a fost pescuit din Alaska numit de locuri de muncă cele mai periculoase din lume ?.

Nu suntem exagerat cu privire la dificultatea de a de locuri de muncă unui novice de. În sezonul doi al emisiunii "Deadliest Catch", condițiile de pe Aleutine Balada împins novice barca la punct de rupere lui. Disperat să scape de navă, Lysander Smith a amenințat pentru a sari in apa rece - care ar fi însemnat moarte sigură - susținând că ar aștepta de Paza de Coasta să-l salveze. Nava a trebuit să facă o oprire neprogramată pentru a reveni Smith la

Page [1] [2] [3] [4] [5]