Descoperirea cunoştinţelor
/ Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> aventură >> activitati in aer liber >> pescuit >>

Cum Scoateți o Hook Fara Ranirea Fish

How Pentru a elimina un Hook Fără prejudiciu
Fish

Se numește un sport, dar unele entuziaști și timid; s-ar putea copia se meditativ și timid; e. Tacerea e de aur. La zori în singurătate liniștită stau în bărci, lakeshores plimbare si malurile raurilor sau Wade talie-adânc în fluxuri graba. Apoi de așteptare începe. În ciuda a ceea ce vezi pe spectacole de pescuit, poate dura ore pentru a obține o muscatura. În cazul în care norocul este în jos, s-ar putea petrece o zi întreagă fără fel de mult ca un singur remorcher. Pescarii sunt lulled într-o stare aproape Zen-cum ar fi, asculta la un click de tambur și Plop a nada lovind apa, păsări cântând și briza suflare. Apoi, din senin, pește lovește linie, trimiterea nivel adrenalina pescar prin acoperiș. O dată-leneș, linia de pescuit în vrac este acum în viață, a învățat și convulsie înainte și înapoi. Tija care a fost lipi-dreaptă și arătând spre cer momente în urmă este îndoită la un unghi improbabil spre apă.

Din acest punct, mulți pescari practica ceva numit de captură și eliberare. În loc de agățat de pește pe un stringher lanț sau aruncarea într-un cooler de apă, pescarul catch-și-eliberare elimină cârligul de pește și pune-l înapoi în apă cu mare grijă cât mai repede posibil.

Patruzeci si patru de milioane de americani a lovit lacuri, râuri și oceane în fiecare an să pescuiască recreationally, apel la o filă de 41 de miliarde de $ a lungul drum [sursa:. Reiss, et al]. Este o industrie în plină expansiune. Pentru a ajuta la conservarea populației de pește, reglementările sunt puse în aplicare, care să permită numai de pescuit în anumite perioade ale anului. Același lucru este valabil pentru câte și ce pești dimensiune puteți să vă păstrați. National Park Service încurajează captură și de eliberare a tuturor speciilor native. De asemenea, recomandă păstrarea pește non-native, atâta timp cât acestea îndeplinesc restricțiile de mărime, pentru a permite localnicii sa prospere.

Trucul să efectueze o eliberare de succes este de a face-vă că peștele nu suferă niciun prejudiciu . Cele mai multe pescari sport grave sunt bine familiarizați cu tehnicile care lucrează și să păstreze peștele în stare bună de sănătate. Multe pescari part-time nu poate fi la fel de informat. Vă vom plimba prin pașii pentru a lua o eliberare umană și vă completați pe exact cum peștii pot fi afectate în procesul.
Se poate trece în cârlige înalte pe această momeală pentru îndepărtarea ușoară cârlig

Page [1] [2] [3] [4] [5]