Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> aventură >> Destinatii >> reuniuni de familie >> 

Cum de a planifica o familie Reunion Cruise

 
How de a planifica o familie Reunion Cruise
Căutați articol Cum de a planifica o familie Reunion croaziera Cum de a planifica o familie Reunion Cruise

Familiile care se întind pe mai multe generații sunt adesea împrăștiate pe distanțe lungi în afară sau pur si simplu nu au o mulțime de timp pentru a păstra legătura. Reuniuni ar putea fi singura dată când unii membri ai familiei vedem. Dacă sunteți organizarea o reuniune de familie, veți dori acest timp rar împreună pentru a fi plăcută și de neuitat pentru toată lumea.

Una dintre provocările în planificarea o reuniune de familie este de a găsi o locație care este potrivit pentru membrii de familie ai toate varstele. Un raport din 2007 de catre Asociatia de turism din SUA a declarat că o treime din adultii americani au călătorit într-o reuniune de familie în trei ani înainte [Sursa: Azi]. Pentru a profita din plin de eveniment pentru cei care au călătorit, veți dori, probabil, mai mult decât un banchet pentru a aduce pe toți împreună. Dacă aveți de gând un eveniment mai mare, cum ar fi de peste un week-end sau o saptamana intreaga, ia în considerare o locație care este o vacanță plină de distracție pentru toată lumea.

O altă provocare este păstrarea reuniune dvs. la prețuri accesibile. Amintiți-vă că oamenii pe care îi aduce împreună au diferite bugete și priorități diferite. Același raport Travel Association a declarat că aproximativ jumătate din reuniunile au avut loc la casa cuiva. Acest lucru poate fi mai ieftină opțiune, dar aceasta nu poate găzdui un număr mare de oameni pentru mai multe zile. Ca organizator, alegeți o locație și activități care sunt bugetele ambele membrilor familiei plăcute și se potrivesc ", astfel încât să poată ajunge fără stres și gata sa se simta bine.

Croaziere Grupa poate lua presupunerile din alegerea locații, ceea ce face aranjamente și activitățile de planificare. Nave de croazieră oferă o varietate de activități într-un singur loc, complet cu cazare si masa, toate pentru un preț. În plus, veți opri probabil în porturi exotice de-a lungul drum, combinând reuniunea cu fiorul de a călători în locuri noi. Puteți alege dintr-o varietate chiar de croaziere pe baza de varsta, interesele si bugetele membrii familiei.

Sail înainte la pagina următoare pentru a citi despre unele dintre diferitele pachete linii de croazieră oferă, care poate ajuta să vă planificați reuniune de familie de croazieră
. Reuniune de familie Cruise Pach

Page          [1] [2] [3] [4] [5]