Descoperirea cunoştinţelor
Knowledge Discovery >> Descoperirea cunoştinţelor >> aventură >> Destinatii >> călătorie aventura >> 

Cum se poate lua o vacanta verde?

 
How poti lua o vacanta verde?
Căutați articol Cum poti lua o vacanta verde? Cum se poate lua o vacanta verde

Până în 2020, numărul de turiști care zboară către destinații internaționale va crește la mai mult de 1,6 miliarde de oameni pe an [Sursa: Organizația Mondială a Turismului a Națiunilor Unite]?. Multe dintre aceste călătorii vor călătorie la unele dintre cele mai diverse și pe cale de dispariție ecosistemele lumii, care prezintă o dilemă morală pentru Globetrotters verzi. Cum pot lua această călătorie fără a lăsa o amprentă de carbon? Cum îmi pot proteja minunea de mediu Am călătorit până acum să vadă? Peste 55 de milioane de americani sunt interesați de conceptul de călătorie durabile, potrivit unui studiu realizat de Asociația Industriei Travel [sursa: NY Times].

călători Green vrea să facă două lucruri: protejarea locurile pe care le vizitează și reduce sau compensa emisiile de carbon asociate cu transportul lor. Acest lucru înseamnă păstrarea faunei sălbatice, plante, cultura și alte resurse naturale în comunitățile locale pe care le vizitează [sursa: MSNBC]. De asemenea, înseamnă a face alegeri atent cu privire la transport si cazare. De exemplu, calatorul poate alege să stați la o statiune care practică tehnici de exploatare durabilă. Deoarece avioane si masini emit cele mai dioxid de carbon pe călător, turiști verzi pot alege să călătorească cu autobuzul sau trenul [sursa: Greenliving]. În cazul în care trebuie să zboare, ei pot achiziționa un carbon de compensare sau de ședere într-un hotel verde pentru a compensa emisiile de carbon zborului.

Contrar a ceea ce s-ar putea crede, de călătorie verde nu costa neapărat mai. Deoarece tehnicile de exploatare durabilă a economisi adesea hoteluri bani pe termen lung, multe hoteluri, moteluri, cazare și mic dejun-și clădiri vacanta condo au început să transforme instalațiile lor în site-uri de cazare verzi. Și ce le salvează bani, economisește bani ca un oaspete. Și cu prețurile gazelor naturale, deoarece acestea sunt, ați putea găsi călătorie verde este pur și simplu mai ieftin. Aflați mai multe despre transportul verde pe pagina următoare Avioane
, trenuri și automobile -.-Carbon neutru Travel

Cel mai bun mod de a călători verde este de a prinde un autobuz sau de a lua un tren. Daca folositi aceste metode pentru a de transport, veți reduce energia și combustibilul necesar per persoană pentru a ajunge la destinație.

Dar de zbor poate fi singura o

Page          [1] [2] [3] [4] [5]